Golf ook voor Pink Ribbon!

0 golfers steunen ons voor € 0,-
Pink Ribbon

Pink Ribbon

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Stichting Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten die zorgen voor een beter en langer leven voor alle borstkankerpatiënten. Dit jaar halen we geld op voor het thema Jonge vrouwen met borstkanker. Borstkanker is in alle gevallen een ingrijpende ziekte. Jonge vrouwen kampen vaak met een grotere ziektelast en specifieke vragen rondom thema’s als vruchtbaarheid. De impact van borstkanker voor een jonge vrouw is ontzettend groot: wat doet het met je relatie, zowel emotioneel als seksueel? Hoe zit het met werk, hypotheek en verzekeringen? Hoe vertel je je kinderen dat je ernstig ziek bent… en kun je je kinderen nog wel zien opgroeien?

Het mag duidelijk zijn: méér wetenschappelijk onderzoek en meer psychosociale projecten zijn hard nodig. Dankzij jouw bijdrage is dat mogelijk. Wij zullen ons blijven inzetten voor álle borstkankerpatiënten en gaan ervoor om onze droom te bereiken: dat er in 2030 niemand meer sterft aan de gevolgen van borstkanker.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Stichting Pink Ribbon financiert onderzoeken die zorgen voor een beter en langer leven voor borstkankerpatiënten. Dankzij sponsoracties zoals die van jou hebben we al veel bereikt. Zo is borstkanker uit de taboesfeer gehaald en bespreekbaar gemaakt. Eenduidige voorlichting voor vrouwen met borstkanker is mogelijk gemaakt. De borstkankerzorg is inzichtelijk gemaakt voor patiënten en de psychosociale zorg voor borstkankerpatiënten is op de kaart gezet.


Maar er is ook nog veel te doen op het gebied van borstkanker. Jaarlijks wordt bij 17.000 mensen waaronder 118 mannen de diagnose borstkanker gesteld. En het aantal borstkankerpatiënten blijft helaas stijgen. Wij blijven ons dan ook inzetten voor hen!

Contactgegevens

Pink Ribbon

E-mail: info@pinkribbon.nl
Website: http://www.pinkribbon.nlWij spelen golf voor Pink Ribbon